GROEN THUIS

Een sfeervol interieur voor een nieuwbouwwoning in Amsterdam

Programma:

Wonen

Locatie: 

Amsterdam

Jaar:

2019

Opdrachtgever:

Particulier

Oppervlakte:

150 m2

Status:

Opgeleverd

Fotografie:

Cheung San interieurarchitectuur

GROEN EN SPEELS

Dit interieurontwerp voor een nieuwbouwwoning in Amsterdam Noord begon met een groene marmoleum vloer waar de jonge opdrachtgevers hun zinnen op hadden gezet. Deze vloer, in combinatie met veel natuurlijke houttinten vormden de basis voor het materialenpalet. Ook in de twee badkamers en op het toilet gebruikten we veel hout in combinatie met groen en terrazzo. 

Een nieuwe indeling voor de cascowoning vormde een leuke uitdaging. Van de drie bouwlagen wilden de opdrachtgevers de middelste verdieping verhuren. De trap op de begane grond werd daarom ingepakt waardoor er een praktische centrale hal ontstond en extra opslagruimte.

OPTIES EN KEUZES

Een speels interieur in een relatief kleine ruimte vroeg om heldere keuzes. Door middel van een 3D model brachten we de opties in beeld voor de opdrachtgevers. Hierdoor verliep het gehele ontwerpproces soepel en was ook de communicatie met de interieurbouwer makkelijk.

 

BOUWBEGELEIDING

Naast het ontwerp werd ook de bouwbegeleiding uitgevoerd door Cheung San interieurarchitectuur. Resultaat: een prachtig interieur opgeleverd binnen budget en binnen de planning. Erg fijn voor de opdrachtgevers aangezien de oplevering van het casco jaren vertraagd was.